Mi Robot Vacuum oldalsó / saroktisztító kefe

Mi Robot Vacuum oldalsó / saroktisztító kefe
Praktikus oldalsó segéd tisztítókefe
Kompatibilis: Mi Robot Vacuum EU (1st.)
Puha nylon sörték – nem karcolják a bútort
Egyedi dizájn, egyszerű szennyeződés-begyűjtés
ABS anyag, tartós és strapabíró
Ár (bruttó): 1.990 Ft
Ár (nettó): 1.567 Ft
Gyártó: Xiaomi
Cikkszám: XMMRVCCB
   Összehasonlít

 

 Dinamikus fordulatszámú oldalsó kefe

A por és szennyeződések fal melletti és a sarokból történő tisztítására szolgáló segédkefe bizonyos időközönként cserére szorul. Funkciója, hogy a fő kefe felé terelje a nehezebben elérhető szennyeződéseket. A német Bayer gyártótól származó, hőre lágyuló elasztomer anyag nylon kefepamacsot tartalmaz, amely mérsékelt keménységű, hogy ne sértse fel a bútorokat, miközben biztosítja a maximális tisztító hatást.

Nagy sebességű módban a fal mentél 330 fordulat/perc sebességgel forog a segédkefe, amely így alaposan megtisztítja a széleket és a sarkokat.
Kis sebességű, Z-alakú normál tisztítási mozgásnál az oldalsó kefe 130 fordulat/perc sebességgel forog.
 

   

A különleges, egyedi dizájn megakadályozza, hogy a haj és az állatszőr a tengelyhez jusson és tönkre tegye a tisztító robotot. A fő kefével szinkronizált mozgás miatt a tisztítás mindig hatékony és gyors.

A kefe testszerkezete a károsodások megelőzése érdekében rugalmas, ABS hőre lágyuló anyag a német Bayer gyártótól származik és precíziós fröccsöntéssel készül. A tartós nylon sörte köteg nem karcolja meg a bútorokat és szavatolja a biztonságos használatot.

 


Kapcsolódó termékek

Kiegészítő információk