Sygic

sygic-logo-nt
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

sygic manufacturer

 

 

 

 

Az agilis fiatalemberek által 2002-ben alapított cég mobilkommunikációval és navigációval foglalkozik.

2003-ban már sikeres együttműködés folyt a NAVTEQ-kel, navigációs szoftvereket értékesítve logisztikai és egyéb szállítmányozó cégek számára.

2004-ben a Sygic kiállított az évenként Németországban, Hannoverben rendezett elektronikai megavásáron, a CeBit-en. Innentől a Sygic márkanév kezdett fokozatosan egyre ismertebbé válni és 2005-re már kiterjeszthette üzleti tevékenységét, komplett megoldásokat kínálva taxis vállalatoknak, kamionos és egyéb professzionális közlekedési cégeknek.

2006 elején a Sygic elhatározta, hogy addig szerzett tapasztalatai alapján ideje kilépni a fogyasztói piacra. A professzionális navigációs élmény, gyors útvonal tervezés, alacsony memóriaköltségek mellé a cég fejleszteni kezdte a háromdimenziós képalkotást, a multi-platform támogatást nyújtó motort automatikus képernyő felbontás adaptációval, valamint távirányító és billentyűzet támogatást. A 2007-es Cebit-en már bemutatták a PDA-n, PNA/PND-n, Smartphone-on, Symbian-on, CarPC-n és más ipari készülékeken futtatható háromdimenziós térképszoftvert.

Kiegészítő információk