2014. október elsejétől a MinDig TV Extra kínálatában az eddig 34 helyett akár akár 55 műsor is elérhető!
Két fő műsorcsomag és négy kiegészítő csomag lesz.2014. október elsejétől a MinDig TV Extra kínálatában az eddig 34 helyett akár akár 55 műsor is elérhető!
Két fő műsorcsomag és négy kiegészítő csomag lesz.

 

 

 

Az Antenna Hungária folytatja a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások fejlesztését, a MinDig TV Extra szolgáltatás 2014. október 1-jétől újabb két – D és E jelű – DVB-T multiplex elindításával 22 teljesen új csatorna vételét biztosítja az előfizetők részére.

Ezzel immár 55 tévécsatorna műsora fogható tető- vagy egyes helyeken szobaantennával, melyek össznézettsége meghaladja a 80 százalékot.

Jelentősen bővül a MinDigTv kínálat

Az Alapcsomagot illető legjelentősebb változás, hogy a Családi csomagból átkerülnek ide a Super TV2 és RTL II programok, a SportKlub helyett bekerül a DIGI Sport 1 csatorna, illetve a Sláger TV (korábbi Nóta TV).

A Családi csomagból kikerül az Universal Channel és a History Channel, ezzel párhuzamosan viszont olyan közkedvelt és az előfizetők által is igényelt csatornákkal bővül a kínálat, mint például a FOX, Paramount Channel, Filmbox, Discovery Channel, TLC, Viasat6 és Viasat History.

Amennyiben az előfizető nem látja az új csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévén.

A jelentősen kibővülő kínálat miatt változnak a szerződéses feltételek és a havidíjak, a módosított ÁSZF megtalálható a www.mindigtvextra.hu honlapon.

Kiegészítő információk