doogee x6 proMegérkezett a Doogee X6 PRO okostelefon 5'5" HD kijelzővel, 2GB-RAM-mal és DUAL SIM támogatással.

 doogee logo

  A Doogee X6 PRO-t méltán nevezhet a „best buy” (legjobb vétel) kategóriába. Az alacsony ár ellenére impozáns hardver-összeállítást vonultat fel: a készüléket a MediaTek új, 4G LTE képes, négymagos processzorával szerelik. A 64 bites egység mellé az árkategóriában egyedülálló, 2 GB RAM memória társul, 16 GB tárhely mellett, amely microSD memóriakártyával bővíthető. 

A fedélzeten az Android 5.1 Lollipop rendszere teljesít szolgálatot. A készülék DualSIM kezelést kapott, és a legújabb magyar 4G/LTE hálózatokon is működik (B20/800 MHz). Természetesen a WiFi, a Bluetooth 4.0 és a GPS sem maradhatott ki.
A kijelző pedig 5,5” HD felbontású, nagy fényerejű, kapacitív IPS panel.

x6pro doogee

 

SZOFTVER ÉS GESZTUSVEZÉRLÉS

Az Android egyik legújabb kiadását kapta az X6 PRO: a készülék az 5.1 Lollipop rendszert futtatja, így a legújabb fejlesztések és szolgáltatások érhetők el a telefonon.

A lezárt képernyőre mintákat rajzolva különböző funkciók, alkalmazások érhetők el, pl. kamera, tárcsázó, üzenetek, kamera, stb. de ezeket testre is szabhatja. A telefon forgatásával is vezérelhet bizonyos eseményeket, pl. némítás.

 

 

Kiegészítő információk