Megérkeztek az új Yoobao töltőkMegérkeztek az új Yoobao külső akkumulátorok, amelyek gyorsabb töltést tesznek lehetővé, úgy, hogy méretük és súlyuk is kisebb lett.

 Új töltöttség visszajelző funkciót és fém házat kapott a sorozat, valamint probléma mentes iPhone töltési csatlakozást is.

YooBao PL5 - 5.000 mAh | YooBao PL8 - 8.000 mAh | YooBao PL10 - 10.000 mAh

 


yoobao pl sorozat


Technológia

A Yoobao töltőibe nemzetközi standardra épülő akkumulátorcellákat építettek, amelyek tartósak és biztonságosak. A töltésvezérlő IC megfelel az európai CE és RoHS irányelveknek, túltöltés és zárlat elleni védelemmel rendelkezik, valamint mélykisülésbe sem engedi az akkumulátort, így meghosszabbítja annak élettartamát is. A töltés hatékonysága az elődökhöz képest 11%-ot javult.

 

Dizájn

A Yoobao PL Power Bank sorozat könnyített és vékonyított kialakítást kapott, fém háza pedig elegáns megjelenést kölcsönöz.


Intelligens töltöttség visszajelzés

Könnyű ellenőrizni a hátralévő üzemidőt a négy visszajelző LED segítségével. A PL5 és PL8 modelleknél csak meg kell rázni a töltőt és az elektromágneses modul bekapcsol, az intelligens IC chip pedig egy pillanat alatt kiszámítja a fennmaradó energiát és megmutatja a négy visszajelző LED-ek segítségével.

 


yoobao plz
yoobao PL sorozat

 

Kiegészítő információk